Myk innredningsatmosfære

Selv om vi fortsatt vil innrede i hvitt og grått framover, er det nå grønt og blått som blandes inn i de mange hjem. Samtidig er interiøret mer spennende og inspirert av det glade 60-tallet, med stormønstret tapet med inspirasjon fra naturen, mørkere gulv, metall, myke materialer og mer gardiner. Grønt og blått i ulike nyanser, og frodige potteplanter. Det skal være store og få detaljer gjerne i nøytrale farger som blå, blågrønt og grønt.

skinn

Ifølge fargeekspert Dagny Thurman-Moe er det nå vi skal innrede i grønt. De store produsentene lager nå mange fine, grønne toner, og det er et trygt valg du kan kle hjemmet i for de neste 10 årene.

Med disse fargene blir det lettere for oss å finne andre materialer og farger til hjemmet. De nye fargene gir oss et enda større utvalg når vi skal krydre tilværelsen rundt oss.

Skinn er veldig populært på markedet, både for hva vi kler oss i og til møbler. Finn din konjakkfargede, klassiske puff eller noen flotte spisestuestoler. Skinn er et trygt alternativ du vil ha mye glede av i lang tid.

Ifølge trendinstituttet skal lampene i interiøret «fremstå nedtonede og organiske for å frembringe lyset og det sensitive utrykket». Dette passer perfekt sammen med Eli Chissicks «Gradient Coffee table, en stor global inspirasjonskilde», ifølge Pej-gruppen.

Delene i din innredning går inn i et innredningsskifte. Nå gjelder trivsel med familie og venner sammen med mykere detaljer og materialer, messing og bronse. Det er en mykere klang i atmosfæren som interiøret skaper, samt at i tiden framover vil det også bli fokus på godt håndverk.

Der er tre typiske tendenser i 2016. Den første er «essens i livet», hvor vi finner råmaterialer, bambus, blonder , sopp- og hampfibre, farget skinn og lys bøk og ask. Den andre er «globale inspirasjonskilder” med terrakotta, lin, bambus, silkechiffon, semsket skinn og lær. Den tredje og siste er «lettvektsdesign», som Chissicks lampe og Izabela Boloz’ såkalte leaning bench.