Gaven til henne som har alt

Hva gir man i gave til en kvinne som allerede har alt, har kommet på rett hylle i livet, og lever en komfortabel tilværelse der ingenting tilsynelatende mangler? Slike kan være litt vanskelige å finne gaver til, men her skal vi gi deg noen tips som gjør oppgaven mye enklere.

Gaver i overflodssamfunnet

Problemet når man skal gi gaver til denne typen kvinner, er at de ofte føler at de allerede har for mange ting. De er bevisste på de etiske og miljømessige konsekvensene av eget forbruk, og har egentlig allerede alt de trenger. I verste fall kan de føle at gaver bare bidrar til et enda verre bruk-og-kast samfunn som støtter opp om et forbruk som ikke er bærekraftig. Da er det viktig å gi dem noe unikt som ikke bare øker overfloden enda mer.

Å løse dette er ikke så vanskelig. Enkle, praktiske gjenstander som for eksempel en kortholder fra getpersonal.no bidrar ikke til å øke overfloden av ting. Du trenger heller ikke å gi fysiske gjenstander som gaver, men kan gi noen morsomme opplevelser i stedet. Det kan for eksempel være en reise, en teaterforestilling som dere kan gå på sammen, eller en tur på spa for virkelig å lade batteriene i en hektisk hverdag. Gjør det gjerne til noe sosialt og morsomt. Alternativt kan det også være en helt uegennyttig gave, som mange gjerne vil ha: støtte til et utviklingsprosjekt i Afrika, for eksempel.

Gjør det personlig

Enda stiligere kan det bli hvis du virkelig kan lage en personlig gave som enten uttrykker noe om relasjonen mellom dere to eller viser at du virkelig forstår hvem hun er som person. Kanskje kan du lage et unikt objekt av naturlige materialer, dersom du har ferdighetene til det. Eller du kan også finne akkurat det produktet som passer inn med hennes ideer og lidenskaper – i dag er det utrolig hvor mye spesielt du kan finne på nettet, eller til og med få spesiallaget.