Gave til den med liten plass

Boligmarkedet i dag er trangt, både på antall og størrelser på boligene. Hva gir du i gave til de som har liten plass?

Det å kjøpe gaver til de man bryr seg om, kan være en kjempekjekk oppgave, eller en veldig slitsom og irriterende oppgave. Det er jo ikke alle som har stor plass der de bor. Eller som trenger ting og tang til etablering. Eller som har plass til å drive med en hobby som krever mye utstyr. Så hva kan man da gi i gave?

Gi opplevelser

En ting som ikke krever plass, er opplevelser. Mottageren vil sitte igjen med gode og spennende minner, gjerne noen bilder som er på plass på PC, men ellers krever det liten plass. Men selv om det ikke er noe som har fysisk og materiell verdi, har det sentimental verdi. Du kan gi en liten gave som betyr mye. Noen eksempel på spennende opplevelser finner du her.

  • Bjørnesafari hvor du opplever bjørn, bjørnespor og det å bo ute i naturen.
  • Elgsafari hvor du kan bli bedre kjent med skogens konge.
  • Ulvesafari hvor du får se ulven i sitt rette element.
  • Tur med hundeslede, hvor du også får være med å stelle hundene.
  • Spaweekend hvor all fokus er på velvære og pleie.

Elg

Gavekort?

Som regel får du kjøpt opplevelser av dette kaliberet som gavekort hos steder som for eksempel Youwish. Gavekortene er tilgjengelige i e-mailen din rett etter kjøpt. Dette gjør det også til en perfekt gave om du har vært noe uheldig å glemme en anledning. Det er også gaver som er lett å kjøpe til venner og familie som bor langt unna, ettersom det ikke trenger å koste all verden i frakt, slik andre ting gjerne gjør.

Et gavekort tar ikke plass hos mottager heller, det kan oppbevares i en skuff frem til det skal benyttes. Hos Youwish har du ett år til å benytte gavekortet. Skulle ikke den opplevelsen du har kjøpt til din venn falle i smak, kan han eller hun bytte den i noe som passer dem.