Dra til Bergen om du er interessert i innredning og design

Har du en interesse for interiør, innredning og design, er Bergen et supert reisealternativ. Bergen er en by som har en rekke forskjellige møbelbutikker og varehus som er spesialisert på nettopp møbler. Det finnes helt sikkert noe for deg som er interessert i interiør.

Bergen er en by med mye kulturaktivitet, og ut av dette har det kommet mye godt design. Grunnen til dette kan være, at et av Norges mest anerkjente og største kunstakademier er stasjonert i denne byen. Med en stor andel innbyggere som er interessert i kunst og design, vil nivået for hva som blir presentert i butikker og i byen generelt bli presset opp. Forbrukerne er dermed med på gjøre byen så bra som den er på interiør, design og innredning.

Byen i seg selv er også et skattekammer for den som ønsker å bli inspirert til å gjøre noe med sitt eget hjem. Her finner du rekke på rekke med romantiske små hus, der du kan titte inn i vinduene og suge til deg litt av byens gode smak.

Træhus i Bergen

Hvorfor Bergen er bra for deg som er interessert i innredning

  • Inspirasjonen du får når du går gatelangs og suger inn inntrykkene fra gatene, menneskene og alle de rustikke og romantiske husene.
  • De store møbelbutikkene som tilbyr deg alt i sjiktet fra nordisk design til internasjonale slagere.
  • Kulturmuseene som gir deg et pusterom til å kontemplere over hva du ønsker.

Byen Bergen er et internasjonalt senter for kultur, shopping, interiør og design. Dette gjør Bergen til et populært reisemål. Bergen har per i dag Norges nest størst miljø for design, og byen jobber hele tiden med å utvide dette, og med å gjøre Bergen til hovedstaden for design i hele Norden. Det er også praktisk at det er enkelt å komme seg til Bergen. Enten du foretrekker tog, fly eller bil har du alternativer som passer for deg. Sjekk inn på Hotell Bergen Sentrum med din utkårede, eller en god venn, og la deg rive med av byens pulserende designmiljø og muligheter.